Wil jij een vliegende start maken in de wereld van digitale marketing? Het digital marketing talentship van Achmea biedt jou de perfecte mogelijkheid om je carrière te lanceren. Als een toonaangevend verzekeringsbedrijf in Nederland heeft Achmea een schat aan ervaring en expertise opgebouwd in de digitale marketingwereld. Met het marketing traineeship van Achmea krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige marketingprofessional en mee te werken aan innovatieve digitale strategieën. Dit talentship biedt de ideale omgeving om je vaardigheden te vergroten en uit te blinken in de dynamische wereld van digitale marketing.

Digital marketeer

Tijdens het marketing traineeship bij Achmea krijg je de kans om deel uit te maken van de digitale marketeers bij de verschillende merken. Je wordt blootgesteld aan diverse aspecten van digitale marketing, waaronder SEO, contentmarketing, sociale media en data-analyse. Het programma is zo ontworpen dat je zelf de regie hebt om je een kennis te verbreden en nieuwe vaardigheden te leren, zodat je een sterke basis hebt om na twee jaar een digital marketing expert bent. Of je nu geïnteresseerd bent in het optimaliseren van zoekresultaten, het creëren van boeiende content of het analyseren van klantgedrag.

“Het talentship van Achmea biedt alle mogelijkheden, vrijheid en begeleiding die je nodig hebt om uit te groeien tot een expert in digitale marketing.”

Wat het marketing traineeship van Achmea onderscheidt, is de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast de praktische ervaring die je opdoet, krijg je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en workshops die zijn gericht op jouw groei als professional. Je wordt begeleid door ervaren marketeers die hun kennis en inzichten met jou delen. Naast de werkzaamheden bij Achmea volg je ook een post-hbo opleiding bij Beeckestijn Business School, hier volg je het programma digital marketing expert.

Bovendien krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en oplossingen te bedenken voor echte marketinguitdagingen binnen Achmea. Dit alles stelt je in staat om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen binnen een gerenommeerd bedrijf.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige start van jouw carrière in digitale marketing, is het marketing traineeship van Achmea de ideale keuze. Het stelt je in staat om je kennis te vergroten, praktische ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen tot een gewilde marketingprofessional. Met het digital marketing talentship van Achmea zet je de eerste stappen naar een succesvolle toekomst in de dynamische wereld van verzekeraars. Aarzel niet en grijp deze kans om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen!

Wil jij deze uitdaging aangaan? Elk half jaar worden er nieuwe Digital Marketing Talents aangenomen. Toon je interesse en blijf op de hoogte door onderstaande button te gebruiken!

Les Beeckestijn