Het Digital Marketing Talentship van Achmea is waardevol 

In maart 2022 startte mijn tijd bij Achmea als Digital Marketing Talent. Achmea geeft mij de kans om me zowel op persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen. Ik neem jullie graag mee door de mogelijkheden van het talentship en wat het mij tot het moment van nu heeft gebracht. 

Mijn keuze voor het talentship bij Achmea

Na een half jaar te hebben gewerkt bij een klein online marketingbureau merkte ik dat ik niet op mijn plek was in een kleine organisatie. Daarnaast wilde ik graag op zoek naar wat ik nou echt leuk vind binnen de online/digital marketing. Toen kwam ik het Digital Marketing Talentship van Achmea tegen. Een traject van twee jaar, waarin je de mogelijkheid krijgt om in de keukens te kijken van 4 verschillende merken van Achmea. Bij elk merk ben je verantwoordelijk voor een andere opdracht. Een opdracht die jij grotendeels zelf samen kan stellen! Een ideale stap aan de start van je loopbaan. Jij hebt de regie en bepaald wat er belangrijk is voor jou ontwikkeling. En dat allemaal ondersteund door experts en specialisten. 

Mijn tijd bij Achmea tot nu toe 

Van maart 2022 tot en met augustus 2023 ben ik werkzaam geweest bij Stichting Achmea Rechtsbijstand. Voor Stichting Achmea Rechtsbijstand heb ik me bezig gehouden met Search Engine Optimalisation (SEO), Klantreizen en kleine Content management systeem (CMS) werkzaamheden. Het eerste half jaar bij een nieuwe organisatie is altijd wennen, maar bij Achmea was dit geen probleem. Achmea beschikt over een erg open sfeer en iedereen is bereidt om je te helpen. Ook is het contact met mede-talenten erg handig. Hierdoor kom je ook al snel in contact met mensen bij andere merken en zo bouw je weer een groter netwerk op binnen de organisatie. 

Vervolgens ben ik in september door gegaan naar mijn volgende opdracht (elke opdracht gaat over een periode van een half jaar). Ik ben naar Interpolis gegaan en daar zit ik nu in de afrondende fase. Tijdens mijn tijd bij Interpolis ben ik aan de slag gegaan met personalisatie, specifiek gepersonaliseerde push-notificaties in een app. Met deze opdracht ben ik volledig in het diepe gesprongen, maar dat maakt het talentship nou net zo leuk. De uitdaging aan gaan en nieuwe dingen leren, waardoor je een enorme ontwikkeling doormaakt. 

Mijn advies 

Achmea is niet een saaie verzekeraar en de verzekeringswereld zit vol uitdagingen die voor iedereen kansen biedt. Ik kan het iedereen aanraden om bij Achmea te komen werken. Het talentship biedt unieke kansen om je carrière een kickstart te geven. Voor mij is het tot nu toe de perfecte stap geweest om persoonlijk en professioneel te groeien. 

Solliciteer voor een talentship bij Achmea! 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *