Sandra Lindeman

“The capacity to learn is a gift, the ability to learn is a skill, the willingness to learn is a choice.” – Brian Herber

Hoi, hallo, welkom op mijn persoonlijke pagina, hier op de Talentenfabriq. Ik ben Sandra Lindeman, 26 jaar. Ik heb Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Inholland en ben nu één van de talents van het Talentship Digital Marketing Expert. Dit voer ik uit bij Horlings Nexia, een accountants- en belastingadvieskantoor. Ik zie marketing als een uitdaging om je als organisatie te onderscheiden van de rest, om te laten zien hoe jij waarde kunt creëren voor jouw klant en ik ga die uitdaging graag aan.

Waar begon de passie voor marketing?

Van jongs af aan had ik altijd al iets met communicatie en creativiteit (zonder dat zelf te weten). Toen uitte zich dat in het schrijven van verhalen en het fotograferen. Toch wist ik niet zo goed welke richting ik op wilde. Journalistiek en Culturele en Maatschappelijke Vorming zijn het nooit geworden. Dat paste toch niet zo goed bij mij. In september 2014 begon ik aan de opleiding Communicatie. Dit bleek helemaal voor mij te zijn. Ik ontdekte dat ik het meeste passie en plezier haal uit het maken van content.

Waarom het Talentship Digital Marketing Expert?

Het is juni 2019. Ik ben afgestudeerd. Ik mag mezelf nu communicatieprofessional noemen. Ik ben klaar voor het echte werkleven. Binnenkort ga ik tijdelijk bij het Nieuw Utrechts Toneel aan de slag als Medewerker Marketing en Publiciteit. Het is tijdelijk, maar wat ben ik blij dat ik deze kans gekregen heb. Velen gaven mij die kans niet door gebrek aan échte ervaring; bij elkaar 3 jaar aan stages en werkervaringsplekken tellen dan niet. Mijn grote vraag op dat moment was: Wat ga ik hierna doen? Hoe vind ik hier een oplossing voor?

Ik dacht aan een traineeship in dezelfde richting, daar had ik immers al kaas van gegeten. Zo kon ik én werken en geld verdienen én nog meer kennis opdoen en mijzelf ontwikkelen. Dit was voor mij de perfecte combinatie. A match made in heaven.

Grootste uitdaging: Marketeer bij Horlings Nexia

Ik kwam terecht bij Horlings Nexia, een accountants- en belastingadvieskantoor, als marketeer, de enige marketeer. Er staat mij een grote uitdaging te wachten: Hoe breng ik, als iemand die weinig weet over accountancy en belastingadvies, hun marketing naar een hoger niveau?

Wat ik bij Horlings doe, is marketing in de breedste zin van het woord. Alles wat te maken heeft met het creëren van waarde voor onze klant. Van iets plaatsen op de website tot het versturen van nieuwsbrieven. Van iets delen op social media tot het adverteren. Maar ook de technische kant van marketing: Welke systemen kan ik het best gebruiken om nog meer waarde te creëren voor onze klant? Daar ben ik bij Horlings de juiste persoon voor.

“Het fijnst vind ik dat ik dit niet alleen doe.”

Het talentship is de laatste trends, ontwikkelingen en vakkennis opdoen, jezelf ook op persoonlijk vlak ontwikkelen en een interessant en relevant netwerk opbouwen. Het fijnst vind ik dat ik dit niet alleen doe, maar met mijn talentshipmaatjes bij Beeckestijn Business School. We zitten in hetzelfde schuitje en helpen elkaar graag.

Daar is Sandra, dé Digital Marketing Expert

Op 9 juli 2021 zie ik mezelf met mijn diploma en ben ik Digital Marketing Expert. Ik kijk terug op een mooie tijd waarvan ik veel geleerd heb; ik ben op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en vakkennis op het gebied van Digital Marketing en ik heb enorme stappen gemaakt op persoonlijk vlak. Op dat moment droom ik niet meer van de dingen die ik wil bereiken, maar ga ik mijn doelen achterna. Op dat moment ben ik Sandra, dé Digital Marketing Expert.

Tot snel!

Groetjes Sandra Lindeman

Volg mij ook op LinkedIn!

Bekijk ook de persoonlijke pagina’s van de andere talents.

Categories:

Tags:

Comments are closed