Hi, Ik ben Michael en net gestart bij Achmea als digital Talent. Op 1 september 2022 ging ik samen met mijn medetalent Kevin van start met de kick-off- weken waarbij we kennis maakten met de organisatie, collega’s en de verschillende merken waar we onze opdracht kunnen doen. Dit duurde twee weken en hierna was ik helemaal klaar en vertrouwd met de organisatie om aan de slag te gaan met mijn eerste opdracht bij Centraal beheer, een merk binnen Achmea.

Waarom heb ik gekozen voor het Digital Talentship?

Zelf heb ik voor dit traject van twee jaar gekozen omdat ik nog niet zeker wist welke richting ik op wou gaan na het afronden van mijn studie Bachelor Bedrijfsmanagement- Marketing. Ik twijfelde sterk over het verder studeren en mijzelf ontwikkelen of het werken en echt aan de slag gaan met de zaken die ik tijdens mijn opleiding geleerd heb. Na mijn eindstage bij Centraal Beheer, was mijn keuze al snel gemaakt. Ik leerde daar het programma van het digital talentship kennen. Een ideale oplossing op mijn probleem, aangezien je de kans krijgt om in het werkveld actief aan de slag te gaan maar ook om bij te leren en jezelf te ontwikkelen op vlak van Marketing en persoonlijke doelen.

De verschillende opdrachten

Doordat je de kans krijgt vier opdrachten te doen krijg je de vrijheid om binnen Achmea een bepaalde richting te kiezen. Je kan hierdoor zelf kiezen op welke vlakken je jezelf nog meer kan ontwikkelen en samen met de experts op dit vlak bekom je een mooie opdracht en eindresultaat. Je draait met je opdracht mee met het team waar jij je opdracht doet en komt dus echt te weten hoe het is om binnen een team te werken op de Agile manier. Naast je eigen team, kom je ook veel in contact met andere talents binnen je organisatie. Dit is superfijn, zeker als je in het begin nog veel vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt. Maar ook omdat we vaak gezamenlijke dingen doen zoals borrelen, een bootcamp en projecten. Deze zorgen ervoor dat je als talents een echte community creëert en het naast je collega’s ook nog eens je beste vrienden worden.

Bijkomende opleiding Beeckestijn

Naast je opdracht volg je tweewekelijks ook nog eens les bij Beeckestijn Business school in Leusden. Hier leer je alle in’s en out’s van Digitale Marketing door colleges en praktijksessies gegeven door lectoren die actief zijn in het werkveld. Naast dat je hier veel bijleer is dit ook een leuk moment waar je als Digital Talents samenkomt en s ’middags heerlijk kan genieten van de lunch aangeboden door Beeckestijn. En het mooie is dat je naast de kennis hier ook een post- graduaat diploma van krijgt.

Tal van andere voordelen

Naast deze voordelen op vlak van kennis en sociaal leven spelen de financiële voordelen ook een grote rol in het Digital Talentship. Als Talent ben je in dienst van Achmea en ontvang je maandelijks net zoals een gewone werknemer een marktconform salaris. Hiernaast heb je nog tal van andere voordelen zoals: een kilometervergoeding of ov- abonnement, een maandelijks persoonlijk keuzebudget (die je kan laten uitbetalen of vakantiedagen mee kan kopen), een superleuke sfeer waar socializen en bijleren van elkaar centraal staat en ten slotte blijf je jezelf ontwikkelen zowel op persoonlijk als professioneel gebied binnen je werkuren.

Hopelijk ben jij ook enthousiast geworden over het Digital Marketing Talentship bij Achmea. Als je meer informatie wil lees dan ook zeker de blogs van de andere talents of bekijk de vacature en schrijf je in!

Categories:

Comments are closed