Kevin Derks Digital Marketing Talent Achmea

Waarom ik voor het Digital Marketing Talent van Achmea heb gekozen

Ben jij klaar met je studie en wil je gaan werken, maar heb je nog idee wat je precies wil? Dan is het Digital Marketing Talentship van Achmea iets voor jou! Mijn naam is Kevin Derks, een van de nieuwe Digital Marketing Talenten binnen Achmea. Hieronder neem ik je mee in waarom ik gekozen heb voor het Digital Marketing Talentship van Achmea en wat ik tot nu toe ervaren heb. Benieuwd naar mij verhaal? Lees dan vooral verder. Heb je na mijn verhaal nog vragen dan kun je ook de blogs van de andere talenten lezen.  

Waarom het Digital Marketing Talentship van Achmea? 

Eerst heb ik de opleiding MBO niveau 4 – Marketing, Communicatie en Evenementen gedaan, daarna ben ik naar het HBO gegaan. Daar heb ik de opleiding Commerciële Economie gevolgd en succesvol afgerond. Toen was het tijd om te zoeken naar een baan. Zelf vond ik dit best lastig omdat ik wel theoretische kennis had, maar nog niet alles in de praktijk heb kunnen uitvoeren. Tijdens mijn afstudeerdopdracht bij Stichting Achmea Rechtsbijstand werd ik door mijn collega’s en leidinggevende op het talentship gewezen. Ik heb mij hierin verdiept en dit sprak mij erg aan. 

Het sprak mij erg aan omdat je de kans krijgt om binnen 2 jaar 4 verschillende opdrachten bij een van de merken van Achmea kan gaan doen. Dit is super fijn om te ontdekken waar je nou echt blij van wordt op het gebied van Digital Marketing. Ook kun je hier kennismaken met de verschillende merken van Achmea. Daarnaast start je niet alleen. Je vormt tijdens het talentship een wave samen met andere talents die op hetzelfde moment het talentship starten.  

Wat is mijn ervaring na 3 maanden in het Talentship?

Ik ben vanaf 1 september 2022 begonnen met mijn eerste opdracht bij Interpolis in team conversational. Hierin werk ik met mijn team aan de chatbot. Dit is super leuk om te doen! Je krijgt nieuwe inzichten wat er allemaal op dat gebied speelt en je kunt je kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie meteen inzetten. Mijn specifieke taken zijn: chatanalyse, chat dialogen ontwerpen en realiseren van KPI’s in PowerBI. 

Naast je opdracht binnen het talentship volg je ook nog een opleiding bij Beeckestijn. Hierdoor is het mogelijk om altijd te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Naast al het werk gerelateerde, heb je veel momenten samen met andere waves en talents. Zo heb je in je introductieweken bijvoorbeeld een bootcamp en heb je zo nu en dan borrels. 

Ik ben blij met mijn keuze voor het talentship en als jij enthousiast bent geworden van mijn verhaal, wil ik jou zeker aanraden om te solliciteren voor het talentship binnen Achmea. 

Categories:

Tags:

Comments are closed