1. Wie ben je? 

Mijn naam is Jur de Dalie. Ik ben 22 jaar en kom uit Raalte.

  1. Waar kom je vandaan?

Ik heb Commerciële Economie Sportmarketing gestudeerd aan Hogeschool Saxion in Deventer. Tijdens deze opleiding heb ik een minor online marketing gedaan die volledig aansloot bij mijn interesses.

  1. Waarom heb je gekozen voor het Talentship? 

Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ik niet per se in de sportmarketingwereld terecht wilde komen. We hebben twee keer het vak online marketing gehad. Dit trok mijn aandacht. Daarna heb ik besloten om het afstuderen met een half jaar uit te stellen en in plaats daarvan een extra minor online marketing te doen.

Dit half jaar was het leukste half jaar van mijn HBO. Ik wist ook dat ik nog meer wilde weten over online marketing maar niet door wilde studeren. In mijn online zoektocht kwam ik het talentship van Beeckestijn Business School tegen. Dit trok mijn aandacht en ik ben enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om mij hiervoor aan te melden.

  1. Wat vind je tot nu toe het leukst aan het Talentship?

De lessen worden verzorgd door indrukwekkende docenten. Dit maakt het enorm interessant om naar te luisteren. Daarnaast kun je de stof uit de lessen direct toepassen in je eigen situatie. Dit laat de waarde van het talentship meteen zien.

  1. Wat verwacht je nog? 

Ik verwacht dat we nog veel meer de diepte in gaan op het gebied van online marketing. Daarnaast hoop ik dat ik aan het einde van het talentship in staat ben om online successen te kunnen behalen voor elk soort bedrijf.

Ook verwacht ik dat ik mezelf ga tegenkomen. De combinatie van werk en school is niet gemakkelijk. Ik zal een goede balans moeten vinden in deze combinatie. De softskill lessen zullen mij hierbij gaan helpen.

  1. Grootste misvatting over het Talentship; wat is niet waar? 

Je bent er na het voltooien van het talentship nog niet. Online marketing is een vakgebied dat constant in beweging is. Het is van belang dat je jezelf na het talentship blijft ontwikkelen op het gebied van online marketing.

  1. Voor welk bedrijf werk je en wat zijn je werkzaamheden?

Het bedrijf waarvoor ik werk heet Mybusinessmedia. Ik doe de online marketing voor diverse klanten. Daarnaast hebben we zelf verschillende grote websites waar ik samen met collega’s bepaal waar de focus moet komen te liggen. Hierbij focus ik me in het begin voornamelijk op het gebied van seo. Alles wat ik hier leer neem ik ook mee in mijn hobby project onlineloterijopzeggen. Ik zie echt elke week verbeteringen!