Het Digital Marketing Talentship.  

Hi leuk dat je op deze pagina bent uitgekomen! Misschien heb je al wel interesse in het talentship van Achmea, misschien heb je nog geen idee wat je moet doen na je studie? Dat laatste geval was bij mij wel het geval. Ik ben Aniek en ik ben vorig jaar maart begonnen bij Achmea in het Digital Marketing Talentship. Nadat ik in de zomer van 2021 klaar was met mijn studie Communicatiewetenschap had ik het gevoel dat ik nog weinig praktijk kennis had opgedaan om te beslissen wat voor functie ik wilde. Ik heb de master specialisatie Digital Marketing gedaan en vooral innovaties, technologieën in combinatie me het gedrag van de mens heeft mij altijd geboeid. Het Digital Marketing vlak veranderd snel en je moet mee gaan met de trends om relevant te blijven.  

Waar haal jij nou écht energie uit?  
Dit talentship is uniek om te ontdekken waar jij nou zo enthousiast van dat je iedereen ervan op de hoogte wil brengen, wat drijft jou? Waar liggen jouw talenten en in wat voor omgeving kan jij die het beste uiten? Om hier achter te komen rouleer je in 2 jaar, 4x van opdracht. Niet alleen inhoudelijk, maar ook van organisatie binnen Achmea. Zo kom je erachter dat elke organisatie en elk team zijn eigen cultuur heeft en kom je er achter wat het beste bij jou past!    

En ondanks dat je elk half jaar wisselt, start je wel met een vaste groep mensen het talentship. Hiermee heb je gezamenlijke weekupdates, volg je de opleiding bij Beeckestijn en kan je altijd bij hen of andere talents terecht voor vragen of hulp. Maar kom je elkaar ook tegen in gezamenlijke projecten of gezellige borrels!  

Mijn ervaring 
Op dit moment ben ik met mijn tweede opdracht bezig bij Zilveren Kruis, Ik zit hier op de content en customer engagement. Hoe krijgen we klanten enthousiast, maar ook hoe blijf je ze enthousiast houden voor je merk. De werkzaamheden zijn heel divers, de ene keer zit je een dashboard te maken en ben je in Google Analytics bezig en de andere dag heb je een brainstorm hoe je het beste een campagne kan uitrollen over een maand. En de volgende opdracht? Die bepaal je helemaal zelf!  

 Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze om mij aan te melden voor het Digital Marketing Talentship, ben jij nou ook enthousiast geworden? Meld je dan aan! 

Categories:

Comments are closed