Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is dé opleider voor digitalmarketingcx, data & communicatie en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen en trainingen op verschillende niveaus. 

Voor professionals, door professionals

Het talentship is een van de ruim 70 opleidingen en trainingen die Beeckestijn aanbied. Het doel is om hoogwaardige opleidingen aan te bieden waarbij de opgedane kennis direct kan worden toegepast in de praktijk. De docenten die aan Beeckestijn Business School verbonden zijn, staan allemaal dagelijks met hun voeten in de klei. Ondernemers, adviseurs en auteurs iedereen brengt nieuwe en inspirerende cases mee naar de colleges. Voor professionals door professionals.

Talentship Digital Marketing Expert

Begin 2019 hebben Beeckestijn en Sqillzer hun krachten gebundeld om een uniek opleidingsprogramma voor jong talent op de markt te brengen, het talentship. Voor docent Hielko van der Molen is tot op de dag van vandaag een bijzondere rol weg gelegd. Hij staat als kerndocent van het talentship het dichtste bij de talenten. Hij begeleid de talenten bij de intervissies, plannen en de praktijkopdrachten:

“De kern van digital marketing is – los van de kennis – dat je gewoon aan de slag gaat. In de uitvoering betekent dit dat je een hypothese opstelt, een plan maakt hoe je die hypothese kunt vormgeven en toetsen en dat plan dan uitvoert. En wees in dat traject niet bang om fouten te maken. Want als je een mechanisme hebt gecreëerd waarmee je fouten snel signaleert, leer je juist van die fouten.”

Kennisdelen

“Delen is vermenigvuldigen”
Daarom deelt Beeckestijn kennis niet alleen door colleges, maar ook door gratis clinics en whitepapers.

Erkenning en accreditatie

Beeckestijn Business School voldoet aan de kwaliteitseisen van het NTRO-keurmerk (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Ook heeft Beeckestijn van de overheid een CRKBO registratie.