Maak kennis met de talenten

Leer de talenten van het talentship kennen 

De talenten van het talentship Digital Marketing Expert combineren 18 maanden lang werken en leren om zich te ontwikkelen van talent tot expert. Ze stellen zich graag aan je voor! 

Jur van Wamel

Jur van Wamel

Wie ben je? Jur van Wamel – Digital Talent bij Achmea Enkele jaren geleden las ik voor het eerst de volgende quote: 'people don’t think how they feel, they don’t say what they think and they don’t do what they say.’ Sindsdien ben ik geobsedeerd door het begrijpen van...

Lees meer

Kirsten van Beuzekom

Wie ben je? Ik ben Kirsten van Beuzekom, Digital Marketing Talent bij Achmea. Sinds mijn tienerjaren had ik bewondering voor toffe en slimme marketingcampagnes. Daarom heb ik gekozen voor een HBO bachelor Communicatie Management en een Master Marketing Communicatie....

Lees meer
Sandra Lindeman

Sandra Lindeman

“The capacity to learn is a gift, the ability to learn is a skill, the willingness to learn is a choice.” - Brian Herber Hoi, hallo, welkom op mijn persoonlijke pagina, hier op de Talentenfabriq. Ik ben Sandra Lindeman, 26 jaar. Ik heb Communicatie gestudeerd aan de...

Lees meer

Iris Doldersum

Eind januari heb ik de master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens deze studie heb ik veel theoretische kennis  opgedaan op allerlei vlakken van marketing, van data tot branding. Hierdoor merkte ik dat ik verschillende onderwerpen leuk...

Lees meer
Jur de Dalie

Jur de Dalie

Wie ben je?  Mijn naam is Jur de Dalie. Ik ben 22 jaar en kom uit Raalte. Waar kom je vandaan? Ik heb Commerciële Economie Sportmarketing gestudeerd aan Hogeschool Saxion in Deventer. Tijdens deze opleiding heb ik een minor online marketing gedaan die volledig...

Lees meer
Toby Dijs

Toby Dijs

“Dus, je bent bijna klaar met studeren, wat ga je daarna doen?” Een vraag die bij mij telkens weer een benauwd gevoel opriep. Mijn naam is Toby Dijs, 24 jaar oud en geboren en getogen in Tilburg. Ik neem jullie graag mee in mijn verhaal. In augustus 2019 begon ik aan...

Lees meer
Maxime van den Berg

Maxime van den Berg

Begin maart 2020 ben ik begonnen aan het Digital Marketing Talentship bij Beeckestijn Business School en Achmea. Nadat ik vorig jaar mijn HBO-studie Management Toerisme heb afgerond, heb ik eerst een tijdje gewerkt op de commerciële afdeling bij een middelgroot...

Lees meer
Olaf van Egeraat

Olaf van Egeraat

      Wie ben je? Ik ben Olaf van Egeraat en dertig lentes jong.Een energieke creatieveling die na zijn rechten opleiding heeft besloten om het marketing-avontuur aan te gaan.  Waar kom je vandaan? Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom. Dicht bij...

Lees meer
Tosja Brust

Tosja Brust

Wie ben je? Ik ben Tosja, 28 jaar en Digital Marketing Talent bij Achmea. In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design in Arnhem. Daar heb ik mij verdiept in Business Media Design. In het kort: interne en externe (digitale)...

Lees meer

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het talentship? Neem dan gerust contact op met programma manager Mirna Chaitram!

Je kan ons contactformulier invullen, maar natuurlijk ook direct contact opnemen via 088 147 4100

2 + 10 =