Blogs

Welkom op het blog, hier lees het laatste nieuws & interessante blogs op het gebied van online marketing, geschreven door de talenten van het talentship. Als onderdeel van hun talentship bloggen zij over hun ervaringen en delen ze hun nieuw opgedane marketingkennis.

Waar vind ik een goede digital marketeer?

Waar vind ik een goede digital marketeer?

De krapte op de arbeidsmarkt is een bekend probleem. Veel bedrijven hebben moeite om nieuwe collega’s te vinden. Zeker collega’s met al een aantal jaar aan ervaring. Om een bedrijf meteen hogerop te kunnen tillen. Dus hoe kom je aan die digital marketeer?

Lees meer

Terug de werkvloer op: werkgeluk anno 2022

De manier waarop wij werken is drastisch veranderd de afgelopen twee jaar. Van verplicht thuiswerken, geen fysiek contact en niet mogen reizen zijn de meeste organisaties, professionals en werkgevers weer teruggeschakeld naar ‘de oude norm’. Maar is deze oude norm nog...

Lees meer
Generatie Z: Het grote dilemma blog

Generatie Z: Het grote dilemma blog

Ben jij geboren tussen 1995 en 2010? Dan ben jij een Gen-Z’er. Een generatie die bekend staat als digitale duizendpoten, wereldverbeteraars, een florerende start-up mindset, diversiteit, onafhankelijkheid, en … dilemma’s.

Lees meer