Kevin Derks Digital Marketing Talent Achmea
Benieuwd waarom ik heb gekozen voor het Digital Marketing Talentship bij Achmea? Lees het nu samen met mijn ervaring tot nu toe!
Hi, Ik ben Michael en net gestart bij Achmea als digital Talent. Ontdek in dit blog hoe ik daar terecht ben gekomen.
Het Digital Marketing Talentship bij Achmea door de ogen van Thomas Jansen. Hij verteld je alles over de kansen en uitdagingen die het biedt.
Ik ben Aniek en na mijn studie Communicatiewetenschap ben Digital Marketing Talent bij Achmea geworden.
Een semi professionele foto van Jorrit van Leiden
Hoe het Digital Marketing Talentship bijdraagt aan mijn persoonlijke groei.
Digital marketeer
De krapte op de arbeidsmarkt is een bekend probleem. Veel bedrijven hebben moeite om nieuwe collega’s te vinden. Zeker collega’s met al een aantal jaar aan ervaring. Om een bedrijf meteen hogerop te kunnen tillen. Dus hoe kom je aan die digital marketeer?
De manier waarop wij werken is drastisch veranderd de afgelopen twee jaar. Van verplicht thuiswerken, geen […]
Voed je passie
Wil jij het beste uit jezelf halen? En zorgen voor meer voldoening en werkgeluk? Investeer dan in je persoonlijke ontwikkeling. Benieuwd hoe je dat aanpakt? Wij geven je 3 onmisbare tips.
Digital Marketing Talent Danique
Danique van den Berg is Digital Marketing Talent bij Achmea. Leer haar beter kennen en ontdek meer over het Digital Marketing Talentship van Beeckestijn.
Digital Marketing Talent Franka
Franka van der Zee is Digital Marketing Talent bij Achmea. Leer haar beter kennen en ontdek meer over het Digital Marketing Talentship van Beeckestijn.